معاونت فن آوری و ارتباطات
بنیاد فقهی مدیریت اسلامی با توجه به رسالتی که دارد احساس نیاز به یک معاونت جدید می کرد، معاونتی که مباحث مدیریتی را فنآوری کرده، برای همه اقشار و سطوح مختلف، در قالب هنر و به صورتی همه فهم، ارائه دهد.
معماری، فیلم سازی، انمیشن، شعر، قصه، طنز، کاریکاتور و... و هنرهای دیگری مثل هنرهای الکترونیک هم جدیداً اضافه شده که تمامی این ها می توانند در قالب های مناسب مدیریت اسلامی را ارائه و رواج دهند.
در باب ضرورت این معاونت باید گفت که مخاطبین بنیاد فقهی مدیریت اسلامی محصور در مجتهدین، مدیران و پژوهشگرانی که تربیت میکنند و از اعضای بنیاد محسوب میشوند نیست، بلکه بنیاد مخاطبینی فراتر از اینها دارد. مخاطبین بنیاد منهای اعضایش به شکل عمومی دانشآموزان، دانشجویان، آقایان، بانوان، تجار، کسبه، نظامیان، دولتمردان و دیگر اقشار جامعه هستند که بنیاد باید برای این طیف گسترده از مخاطبین، پیام مدیریتی داشته باشد و شخصیت مدیریتی همه این اقشار را سامان بدهد و کاری بکند که در سه عرصه مدیریت نفس (مدیریت بر خویشتن)، مدیریت منزل (مدیریت خانواده) و مدیریت جامعه، به بهترین شکل ممکن ظاهر شوند و بهترین باشند. مدیریت یک علم یا فراعلمی است که مورد ابتلای عموم است و هر کس در هر شأن و مقام، به مراتبی از آن نیاز دارد؛ به عنوان مثال مدیریت زمان، مدیریت نفس و مدیریت منزل وتدبیر مدن و... برای همه افراد و اقشار ضروری است.
وظیفۀ این معاونت بردن مباحث مدیریتی در قالب هنرهای هفتگانه است، تا به فراخور حال و سلیقۀ هر قشر، مباحث مدیریتی، قالب و شکل مناسب آن را به خود بگیرد تا از این طریق بنیاد پیام مدیریتی( مدیریت اسلامی)خودش را به تمام اقشار جامعه برساند.
این مهم ابزارها و امکانات و فنآوری های خاص به خود را می طلبد که با تلاش و مجاهدات اعضاء بنیاد و یاری خدای متعال به سامان خواهد رسید.